Solusi pikeun Wangunan Jalan

Léngkah dasar pikeun ngawangun jalan:

Kasus patali

1. Persiapan ;Atur lalu lintas tempat damel dina kaayaan anu pas, ngajamin mata pencaharian warga sabudeureun sapertos suplai cai sareng suplai listrik.

image2
image3
image4

2. Ngali taneuh, ngagunakeun excavator pikeun ngali taneuh, sarta miceun kokotor jeung barang tina situs gawé.Ngirim jalma meresihan alur, ngagunakeun mesin pangeboran jeung shovels.

image5
image8
image6
image9
image7
image10

3. Operasi saluran draining, pikeun ngajamin mata pencaharian sabudeureun, kitu ogé kaamanan pikeun situs gawé sarta proyék teu meunang ngaganggu.

image11
image12
image13

4. Ngeusian garis pipe na draining alur garis.Ngagunakeun rollers jalan sangkan bumi padet tur kuat.

image14
image15

5. Roadbed set.Ngagunakeun grader, wheel loader, treuk cai jeung dump treuk, pikeun ngeset ranjang jalan.Ieu mangrupikeun léngkah anu penting pikeun ngajamin jalan anu padet.

image16
image19
image17
image20
image18

6. Jalan permukaan operasi dina aspék pinuh.Struktur jalan disiapkeun pikeun proyék éta.

image21
image24
image27
image22
image25
image23
image26

7. Nguji jalan, ngalengkepan sakabeh proyék, meresihan situs.

image28
image31
image29
image32
image30

Pikeun ngajamin proyék lumangsung dina kaayaan alus, sadaya parabot, treuk, mesin jeung parabot, urang bisa nyadiakeun sakabeh set salaku pakét pikeun tender proyék atawa kontraktor.Urang ogé tiasa ilubiung dina desain proyék upami kontraktor peryogi.Truk dump, wheel-loader, excavator, roller jalan, pavers, buldoser, mixer beton, sadaya treuk ieu sareng mesin tiasa disayogikeun ku kami sareng gaduh garansi.Kami bakal masihan anjeun dukungan anu kuat pikeun proyék anjeun.--- Oriental Vehicles International Co., Limited.

Bull Dozer damel di Swampland tangguh

Performance Treuk Cai kami

Disesuaikeun trailer loading kalawan girder nu

Dump treuk jeung paver Paving jalan


Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami