Solusi pikeun Logistik

Kami ngajamin kasalametan alat sareng efisiensi pikeun Logistik

logistics center working
logistics center
port delivery
city express

Logistik ngahubungkeun dunya.

Logistik nganteurkeun impian.

Salaku supplier ranté logistik, kami didedikasikeun pikeun nawiskeun rupa-rupa kendaraan sareng treuk pikeun para klien kami pikeun ngalengkepan armada pangiriman.

Urang tiasa nyayogikeun kandaraan logistik standar atanapi nyaluyukeun treuk / semitrailer ka para klien anu dumasar kana sarat logistikna.Salaku produsén rupa semitrailer jeung awak béda tina truk, we tiasa masihan saran lumrah tur gagasan pikeun mantuan para nasabah ngahemat ongkos paling, tapi sangkan transportasi paling éfisién.

Aya sababaraha jinis pusat logistik sareng perusahaan, sapertos: Pusat Distribusi, ekspres kota, logistik palabuhan, ekspres udara, ekspres kulkas seger, angkutan kargo tugas beurat, transportasi peternakan, jsb.

Pikeun ngajamin treuk klien kami ngajalankeun di jalan dina kaayaan alus, sadaya parabot, treuk, mesin jeung parabot, urang bisa nyadiakeun sakabeh armada salaku pakét pikeun nu boga logistik atawa kontraktor.Sadaya treuk sareng mesin ieu tiasa disayogikeun ku kami sareng gaduh garansi.Kami bakal masihan anjeun dukungan anu kuat pikeun bisnis transportasi anjeun.--- Oriental Vehicles International Co., Limited.


Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami