Solusi pikeun Konstruksi

Kami nawiskeun rupa-rupa treuk, mesin sareng alat atanapi alat pikeun proyék konstruksi anu béda

Kasus patali

FB

Kami ogé tiasa masihan usulan anu wajar pikeun para klien kami yén kumaha cocog sareng sadaya kendaraan dina pakét pikeun ngahémat biaya anu luar biasa pikeun anggaranna.

Kusabab proyék-proyék konstruksi anu béda-béda gaduh syarat standar anu béda-béda, janten, ngajantenkeun sadaya mesin sareng alat damel babarengan sacara efisien, janten penting pisan pikeun kontraktor.Kami ngagaduhan insinyur profésional pikeun ngabantosan para kontraktor mutuskeun mesin naon anu dianggo, bahkan nawiskeun bantosan kumaha cara ngagunakeun mesin léngkah-léngkah pikeun nuturkeun proyék-proyék anu lumangsung.

Truk, mesin, alat sareng alat kami tiasa dianggo dina widang konstruksi: rékayasa arsitéktur / rékayasa konstruksi, Gedong Sasak, Gedong Jalan, Gedong Imah, pindah bumi, perbaikan lingkungan, proyék landscaping, wangunan sistem karéta api, konstruksi pabrik / pabrik. konstruksi, konstruksi sistem pipa, jsb.

Aplikasi:

1. rékayasa arsitéktur / rékayasa konstruksi

image2
image5
image3
image4

Pangwangunan sasak

image6
image7

Pangwangunan tutuwuhan

image8
image9
image10

Wangunan jalan

image11
image12
image13

Gedong Imah

image14
image17
image15
image16

Proyék Landscaping

image18
image21
image19
image23
image20
image22

Pameran produk

image24
image25
image26

Bulldozer kami mindahkeun bumi di situs konstruksi

Dumping & Ngangkat Tembongkeun

12 roda dump treuk digawé di lokasi konstruksi

Proyék kami di Australia, 5 bulan pikeun ngawangun deui jalan sareng torowongan


Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami