Solusi

 

Transformer Transportation ku Modular Trailers ti Oriental Vehicles International Co, Ltd.

 

Angkutan jalan tangguh pikeun girder 130 Ton

 

Self disetir dolly trailer pikeun 180 Ton Bridge

 

Ganda dolly trailer loading kalawan 200 Ton girder

 

100 Ton girder sasak loading kalawan dolly trailer kami

 

80 Ton Girder Trailer

 

Bull Dozer damel di Swampland tangguh

 

120 Ton Girder Angkutan, ngaliwatan jalan nu bumpy

 

Disesuaikeun trailer loading kalawan girder nu

 

Dump treuk jeung paver Paving jalan

Kumaha cara ngaspal jalan nganggo alat sareng mesin urang

Rear Dump Trailer ti pabrik urang

Pangiriman Samudra --Layanan Hiji-eureun kami

12 roda dump treuk digawé di lokasi konstruksi

perusahaan gawé babarengan kami -SINOTRUK

NEW HOWO NEW beungeut

Transportasi Sasak Beton sareng trailer dolly kami

 

Bejana Angsa-beuheung ganda pikeun transportasi CAT Excavator

 

trailer ngaropéa kami pikeun kargo badag leuwih 550 Ton

 

Hidrolik Multi Axle Modular Trailer

4 alxes low-ranjang semitrailer

Semitrailer Pertambangan Batubara Siapkeun

Steerable Hidrolik Multi Axis Kapal

Ganda gooseneck steerable kapal trailer

Proyék kami di Australia, 5 bulan pikeun ngawangun deui jalan sareng torowongan

Performance Treuk Cai kami

Kapala traktor sareng semitrailer wadah anu kami tawarkeun ka palabuhan di tanah kami

Rupa-rupa Treuk on Board ka peuntas laut

Ngaropéa Semitrailer Transportasi pikeun CAT Excavator

Angin Generator Blade Angkutan Kandaraan disadiakeun ku kami

Pabrik peralatan gawé babarengan kami -Shantui

Koperasi Usaha Shacman

 

Ngaropea Dump Truck sareng chassis treuk Light

Koperasi Perusahaan SINOTRUK sareng awak fungsi sareng gandeng urang

 

Bulldozer kami mindahkeun bumi di situs konstruksi

Dumping & Ngangkat Tembongkeun

40 Ton Loading Dump Truck (12 roda) damel di daérah konstruksi


Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami