Taros Kami

Oriental Vehicles International Co., Ltd.

Alamat

Alamat Pabrik
No.258 , Auto Park , Liangshan County , Jininig Kota , Propinsi Shandong , Cina

Checkpoint di Pelabuhan
Kota Dazhangzhuang, Kacamatan Beichen, Kota Tianjin, Cina

Kantor Ékspor
6-1-601 Wuqing District, Longwan Town, Tianjin Kota, Cina

Telepon

+86 150 2277 5407

+86 22 6023 1022

Jam-jaman

Senén-Jumaah: 9am ka 6pm

Saptu,Minggu: Tutup

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami