Tentang Kami

factory (4)
factory (3)
factory (2)
factory (1)

Oriental Vehicles International Co., Limited mangrupikeun produsén anu komitmen kana pamekaran sareng produksi rupa-rupa semi-trailer, pamawa, sareng badan anu béda dina sasis anu béda kalayan fungsi sareng kinerja anu béda.

Pabrik kami aya di Kota Liangshan, Propinsi Shandong, sareng kantor departemén ékspor urang aya di Kota Tianjin, kota palabuan panggedéna di kalér Cina, kalayan bengkel sareng pariksa titik pikeun sadaya kendaraan sateuacan dikirimkeun dina kapal.

trucks at port and being delivery in the vessel (5)
trucks at port and being delivery in the vessel (4)
trucks at port and being delivery in the vessel (3)
trucks at port and being delivery in the vessel (1)

Merek koperasi kami nyaéta SINOTRUK , SHACMAN , JAC , FOTON , BEIBEN , FAW , CAMC , DONGFENG , XCMG , SHANTUI , CAT , SANY , ZOOMLION , LIUGONG , XGMA , SDLG , WEICHAI , CUMMINS , KAI AXLE , ANTON , FAST . , KINGLONG ,HELI .Sadaya merek ieu kami tiasa ngékspor kendaraan lengkep, atanapi nyayogikeun bagian-bagianna ka luar negeri.

Kalawan leuwih 20 taun pangalaman dina nalungtik tur ngamekarkeun téhnologi tina kandaraan, parusahaan urang (hereby handap disebut ORVC) ayeuna geus katutupan wewengkon total 300.000 méter pasagi, aréa pikeun produksi nyaeta 80.000 méter pasagi, kaasup 5 paling canggih mobil husus domestik. jalur produksi.Aya langkung 500 teknisi sareng 22 insinyur tinggi di pabrik kami, pikeun masihan desain anu cocog, assembling pondok-waktos ogé pikeun ngajamin kualitas luhur sareng kasalametan kendaraan.

b82e19f179c5e8eb13724a6f739c40a
about (5)
about (4)
about (3)
about (2)
about (1)
fb5d51d7

Perusahaan kami diadegkeun dina taun 2002, dirojong ku pamaréntah nasional urang, gaduh kakuatan manufaktur anu kuat sareng alat manufaktur canggih, cutter dikawasa digital, mesin las otomatis, WADF, mesin motong plasma CNC, detektor sinar-X, alat-alat posisi roda opat, manufaktur patali séjén sarta alat-alat inspeksi leuwih ti 100 susunan.Kamampuhan kakuatan manufaktur sarta prosedur inspeksi ketat nyieun parusahaan urang salawasna nangtung di forefront industri manufaktur wahana husus Cina, populér tur tampi di industri logistik jeung konstruksi.

factory (1)
factory (3)
about us (8)
about us (6)
about us (7)
about us (3)
about us (5)
about us (4)
about us (2)
about us (1)

Dina 2010, pabrik urang ieu resmi otorisasi ku Cina Kamentrian Dagang boga sertipikat pikeun ékspor, saprak harita, beuki loba nagara deungeun ngawitan ngadegkeun hubungan gawé babarengan ramah jeung pabrik urang, nu mantuan pabrik urang pikeun nganteurkeun kandaraan ka sakuliah dunya. dunya .

1

Produk kami parantos ngekspor ka langkung ti 20 nagara sapertos Brazil, Colombia, Argentina, Ékuador, ka Rusia, Filipina, Vietnam, Australia, Pakistan, Mesir, salian ti éta, produk urang ogé umum ditingali di UAE (Uni Émirat Arab), naon waé. ' deui , Nigeria , Mali , Sénégal , Mozambik , nyaéta Nagara Afrika munggaran anu ngimpor produk urang saprak 2011 , lajeng dituturkeun ku Burkina Faso , Kamerun , Ghana , Étiopia , beuki loba nagara Afrika anu kabuka pikeun urang , sacara global urang geus meunang leuwih sareng langkung seueur klien sareng ngabantosan langkung seueur perusahaan kalayan solusi anu cocog pikeun bisnisna.

2

ORVC tiasa ngarancang sareng ngaropea semi-trailer numutkeun paménta klien.Kapasitas ngamuat kisaran ti 30 ton dugi ka 1.200 Ton.

about1

Produk utama semitrailer kami nyaéta:

Low-ranjang semitrailer, hidrolik sababaraha axles steering carrier, 20 feet & 40 feet wadahna semi-trailer, mobil-carrier, van semitrailer, pertambangan dump semitrailer, sarta bahan kimia tanker semitrailer pikeun dimuat kalawan LNG, CNG, oksigén cair, nitrogén cair, karbon dioksida jeung cairan cryogenic séjén, bulk semén semi-trailer, jsb.

Awak luhur treuk lengkep nyaéta:

Dump Truck , Semén Mixer Trek , Cai nyemprot Treuk , Seuneu-pajoang treuk , Sampah treuk treuk , Panolakan compactor treuk sampah , treuk pompa semén , Treuk crane , Telescopic Boom Treuk dipasang crane , Kulkas Treuk , jsb.

about2

Mesin anu kami otorisasi pikeun ékspor nyaéta:Buldoser, Jalan Roller, Wheel Loader, Excavator, Jalan Paving Mesin, Motor Grader, jsb. 

about3

ORVC mangrupikeun solusi nawaran perusahaan sareng produk mumpuni anu ngajamin klien kami pikeun ngarengsekeun proyékna dina waktosna sareng dina cara anu saé, produk kami seueur dianggo dina industri konstruksi, industri logistik, daérah perlindungan lingkungan, daérah pertambangan, sareng seueur widang khusus anu sanés.

2
1
3

Kuat sareng Endurable, Kreatif sareng Tanggung Jawab, Progresif sareng Gairah, Praktis sareng Profesional --- bakal janten slogan urang pikeun nangtung salaku perusahaan merek Cina.

Kami ngabagéakeun anjeun pikeun gabung sareng gawé bareng kami iraha waé.

85dbb6cbefc741ad5c1ab0efc6c5d13
83aaaadb605f02980337acc5171253f

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami