70 Ton treuk Pertambangan

Katerangan pondok:

Rincian produk

Tag produk

Diménsi Chassis oversize (mm) Panjangna 7800

Kabayang hareup

Sudut camber
Lebar 3300 sudut inclination Kingpin
Luhur (Kosong) 3310 Sudut kastor
Jarak kabayang (mm)

3800+1500

Ban toe-in/ biasply

0.15°±3'(Test dina diaméterna .Φ1370:7±2.5mm)
Tapak kabayang (mm) Kabayang hareup 2741
Kabayang pungkur 2520

As pungkur

Modél

AC26
Suspénsi hareup (mm) 1500 Babandingan gear 10.47
suspénsi pungkur (mm) 1000

Konci diferensial

As, roda
Min.Bébas taneuh (mm) 340 (Axle hareup handap)

Karya pigura

Modél Pigura Sagi opat
Sudut pendekatan (°) 32 Pigura utama Bagian Palang (mm) Ukuran 380×120×10
Sudut angkat (°) 40 Pigura bantu Palang Bagian (mm) Ukuran 355×110×10

Beurat

beurat chassis (kg) 17300

Suspensi

Gantung hareup Spring plat + Silinder damper
Beban as (kg) As hareup 6970
As pungkur 10330 Gantung pungkur gantung kasaimbangan , Spring U-Bolt
Beurat kotor (kg) 70000

Ban

Modél 14.00-20NHS
Max.beban (kg) As hareup 12000 Tekanan (kPa)

800±10

As pungkur 58000

Setir

Modél ZF8098

Performance

Max.laju (km/h) 50 Rasio Laju 26.2~22.2
Max.sudut nanjak (%) 42 Asisten Silinder Modél 70
Sudut parkir (%)   Max.tekanan pikeun steer pump (kPa) 17000
Min.Radius péngkolan (m) 22

Rem

tekanan dipeunteun 850kPa
Tangki bahan bakar (L) 500 rem nyetir Rem tekanan hawa sirkuit ganda

Taksi

Modél Dikuatkeun Single Cab

Hareup péngkolan 50°

Rem parkir rem émisi
rem bantu rem émisi
Korsi 1 Alat cooling on rem

Mesin

Modél WD615.47

Sistem éléktronik

Modél sirkuit Sirkuit tunggal, négatip
Standar émisi Euro II Daya sirkuit (V) 24
Konsumsi émisi (L) 9.726 Daya generator (W) 1500
Dipeunteun Daya kw/(r/mnt) 273/2200 Batré Tegangan (V) 2×12
Max.Torsi Nm/(r/menit) 1500/1100-1600 Kapasitas (Ah) 180

Kopling

Modél Rumsfeld diafragma spring clutch

Operasi hidrolik kakuatan-bantuan

Ember

Sagi opat (mm) 5800 × 3100 × 1800
   
Diafragma F430    

Kotak gear

Modél HW19710+HW70

Lain

   

Rasio gear maju

14.28.10.62.7.87.5.88.4.38.3.27.2.43.1.8.1.34.1    
   

Reverse gear ratio

13.91, 3.18    

Alat pilihan dina Treuk

1

Panutup pelindung anti pangeboran pungkur

2

Ban 14.00R-25 radial OTR
tk
Mining truck on the road
Mining Truck before delivery
Mining Truck

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami