Proyék sareng Industri Mesin Kami Gawé Di

Oriental Vehicles International Co., Limited ieu devoted kana supplying treuk béda jeung mesin konstruksi pikeun wewengkon béda tina proyék.Kami nawiskeun cara anu saé pikeun ngabantosan klien kami ngahémat anggaran sareng biaya anu bakal datang.
nempo leuwih

Tentang Kami

Oriental Vehicles International Co., Limited mangrupikeun produsén anu komitmen kana pamekaran sareng produksi rupa-rupa semi-trailer, pamawa, sareng badan anu béda dina sasis anu béda kalayan fungsi sareng kinerja anu béda.

Pabrik kami aya di Kota Liangshan, Propinsi Shandong, sareng kantor departemén ékspor urang aya di Kota Tianjin, kota palabuan panggedéna di kalér Cina, kalayan bengkel sareng pariksa titik pikeun sadaya kendaraan sateuacan dikirimkeun dina kapal.

nempo leuwih

Hot Sale Mesin Jeung Treuk

  • Construction machinery
    kantor

    Mesin konstruksi

    Oriental Vehicles International Co., Limited, parantos nyayogikeun rupa-rupa mesin ti saprak 2008 sareng nyayogikeun bagian-bagian pikeun mesin anu ngajalankeun dina kaayaan anu saé.
    diajar deui
  • Heavy duty trucks
    kantor

    Truk tugas beurat

    Oriental Vehicles International Co., Limited tiasa nyayogikeun treuk anu béda pikeun situs konstruksi anu béda.Pabrik urang tiasa ngadamel treuk fungsi anu béda kalayan kinerja anu béda, sareng urang salawasna tiasa milih modél treuk anu leres pikeun klien kami.Punten wartosan kami heula sareng naroskeun proposal sateuacan anjeun mésér treuk.
    diajar deui
  • Semitrailers & Carriers
    kantor

    Semitrailers & Pamawa

    Oriental Vehicles International Co., Limited boga pabrik pikeun ngahasilkeun ukuran béda tina semitrailer, pikeun industri logistik béda.Ti 20 Ton loading ka 300 Ton loading, customer bisa ngaropea trailer nurutkeun paménta sabenerna proyék-Na.
    diajar deui
  • 63 63

    63

    BARANG mumpuni
  • 11 11

    11 +

    taun pangalaman
  • 600 600

    600

    MESIN
  • 72 72

    72

    PROYEK
  • 6000 6000

    6000 +

    Volume jualan dina taun panganyarna

Minat Dina Gawé Sareng Orvc?

Klién tiasa mendakan produk sareng alat targetna ngalangkungan bantosan kami, salian ti éta, kami henteu ngan ukur nawiskeun para pembeli kalayan mesin sareng treuk anu leres sareng mumpuni, tapi ogé kami masihan aranjeunna garansi sareng jasa saatos jual ogé suku cadang asli anu nyayogikeun di lila-lila.Tim teknisi tiasa dikirim ka situs proyék para klien.Naon deui, treuk sareng semitrailer anjeun tiasa disaluyukeun dumasar kana desain anjeun sareng paménta lokal anjeun anu saleresna.Kami gaduh pangalaman sareng kaahlian pikeun nguji sareng ngaksés kinerja sareng daya tahan produk anu béda.

Urang paduli naon klien kami prihatin.Kami parantos ngarobih ideu janten proyék anu meunang pangajén. Ménta cutatan

Mitra jeung PRINSIP

  • hezuo25
  • hezuo18
  • hezuo24
  • hezuo07
  • hezuo16
  • hezuo17
  • hezuo12
  • hezuo22
  • hezuo21
  • hezuo23
  • hezuo19
  • hezuo20

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami